Skip to content
Menu
Menej ako 1 minútaDoba čítania: min.

ŠK Slovan Bratislava čaká pri možnom postupe do tretieho kola Ligy majstrov šampión z Cypru alebo Moldavska

22.7.2024 (SITA.sk) – Slovenský futbalový šampión ŠK Slovan Bratislava v prípade postupu cez slovinský tím NK Celje v 2. kvalifikačnom kole Ligy majstrov 2024/2025 vyzve v 3. kole postupujúci tím z inej dvojice 2. kola – cyperskému APOELu Nikózia alebo moldavskému FC Petrocub Hincesti.

Rozhodol o tom pondelkový žreb v sídle Európskej futbalovej únie (UEFA) vo švajčiarskom Nyone. Ak sa Slovan predstaví v 3. kvalifikačnom kole LM, v prvom súboji nastúpi doma 6. alebo 7. augusta, odvetu na pôde súpera absolvujú „belasí“ 13. alebo 14. júla.

Rozdelenie do skupín ešte pred stredajším žrebom rozhodlo, že postupujúci z dvojice Slovan – Celje mohol dostať aj postupujúceho z dvojíc PFC Ludogorec Razgrad (Bul.)/FK Dinamo Minsk (Biel.) alebo Shamrock Rovers (Ír.)/FC Sparta Praha (ČR).

Ak Slovan nepostúpi cez Slovincov, predstaví sa v 3. kvalifikačnom kole Európskej ligy. Ešte v pondelok sa rozhodne, kto bude 8. a 15. augusta súperom zdolaného mužstva z konfrontácie majstrov Slovenska a Slovinska.

V pondelok popoludní spozná meno prípadného súpera v 3. kvalifikačnom kole EL aj MFK Ružomberok, uskutoční sa uskutoční aj žreb 3. kvalifikačného kole Európskej konferenčnej ligy a v hre budú aj FC DAC 1904 Dunajská Streda a FC Spartak Trnava.

Viac k témam: Európska konferenčná liga, Európska liga, Liga majstrov
Zdroj: SITA.sk – ŠK Slovan Bratislava čaká pri možnom postupe do tretieho kola Ligy majstrov šampión z Cypru alebo Moldavska © SITA Všetky práva vyhradené.

Podporte nás

OZ Televízia Veci Verejné

IBAN: SK76 7500 0000 0040 3272 1492