Skip to content
Menu
Menej ako 1 minútaDoba čítania: min.

Chátrajúci svetový a liberálny policajt – USA, vydali ďalší demarš o útlaku LGBT vo svete. Milióny na propagandu a tresty pre neposlušných…

Súhrnné dokumenty napomínajúce a šikanujúce suverénne štáty zato, že neplnia dostatočne a zdatne „bobríkov“ liberalizmu a progresivizmu, sú špecialitou nejednej globalistickej kliky a podkliky. Nikto pritom nemôže uprieť, že práve Spojené štáty patria nepochybne k popredným zaslúžilým nanucovačom pokrokových sekulárnych ideológií celému svetu. Dúhové zástavy vlajúce na ich ambasádach po celej východnej Európe dávajú jasne najavo, kto je tu skutočným pánom.

Ministerstvo zahraničných vecí USA preto aj tento rok, v súlade so smernicou prezidenta Joea Bidena z roku 2021, zverejnilo svoju výročnú vládnu „správu o pokroku“ v presadzovaní toho, čo nazýva „ľudské práva“ lesieb, gejov, bisexuálov, transrodových osôb, queerov a intersexuálov na celom svete.

Ilustračný obrázok, zdroj: picryl.com

Iniciatíva vedená ministerstvom zahraničných vecí s neskrývanou aroganciou podrobne opisuje, ako sa rôzne federálne agentúry USA podieľajú na rozsiahlom úsilí americkej zahraničnej politiky v prospech sexuálnych zvráteností doma i vo svete. Teraz napríklad táto politika zahŕňa aj takú pokrokovú vymoženosť pre utečencov a žiadateľov o azyl, ako je možnosť vybrať si svoje pohlavie na formulároch Úradu pre občianstvo a prisťahovalectvo USA (USCIS) „bez potreby poskytnúť podpornú dokumentáciu alebo sa zhodovať s pohlavím uvedeným na ich doklade totožnosti“.

Správa ministerstva zahraničia uvádza, že zvažuje túto a desiatky ďalších iniciatív LGBTQI+ v oblasti tzv. ľudských práv, vrátane financovania „transformačného salónu“ v Indii Americkou agentúrou pre medzinárodný rozvoj (USAID), aby sa „zlepšili kariérne a podnikateľské príležitosti pre transgender komunitu“ v tejto krajine…

Podľa najnovšej správy americké vládne agentúry nalievajú desiatky miliónov dolárov do desiatok projektov a grantov organizáciám na celom svete, ktoré podporujú gender ideológiu, transgenderizmus a „bojujú proti praktikám takzvanej konverznej terapie“.

Presadzovanie a ochrana ľudských práv LGBTQI+ osôb je prioritou zahraničnej politiky USA,“ uvádza sa vo vyhlásení ministerstva zahraničných vecí, ktoré uvádza výročnú správu. Takže je zrejmé, kto stojí za všetkými „domácimi“ iniciatívami aj na Slovensku. Keď k tomu prirátame masívnu podporu podkliky globalistov z EÚ, zistíme, že život v mimovládkach bojujúcich za LGBT pravdepodobne už nemá ďaleko k tej vyspelej utopicko-kapitalisticko-socialistickej spoločnosti, ktorú nám tu od roku 1989 sľubovali všetky vlády.

Správu môžeme vnímať ako náhľad do spôsobu, ktorým vláda USA konkrétne využíva programy zahraničnej pomoci, svoj vplyv na medzinárodné finančné inštitúcie a Organizáciu Spojených národov, aby tlačila na krajiny, nech prijmú a šíria jej obľúbenú politiku LGBTQI+ propagandy. Samotné ministerstvo zahraničných vecí, uvádza správa, za posledných päť rokov uvoľnilo viac ako 3,2 milióna dolárov v malých grantoch „116 LGBTQI+ organizáciám v 73 krajinách“. Správa uvádza, že USAID medzitým vyčlenila „viac ako 7 miliónov dolárov na podporu aktivít v misiách (!!!)USAID, ktoré integrujú LGBTQI+ akcie“ a „vyťažila viac ako 11 miliónov dolárov zo súkromnej filantropie na presadzovanie ľudských práv LGBTQI+ osôb“.

Bidenov núdzový plán pre pomoc pri AIDS (PEPFAR), ako uvádza správa, vo fiškálnom roku 2023 pomohol 799 000 „mužom, ktorí majú sex s mužmi (MSM)“ a „viac ako 85 000 transrodovým osobám vo viac ako 50 krajinách“.

Súvisiace snahy citované v správe zahŕňajú nové pravidlá o grantoch a dohodách Ministerstva poľnohospodárstva USA, ktoré „zahŕňajú ochranu pred diskrimináciou na základe rodovej identity“.

Presadzovanie, čiže nanucovanie „ľudských práv“ LGBTQI+ suverénnym štátom zahŕňa tiež úplný zákaz „konverznej terapie“, čiže liečby homosexuality a sexuálnych porúch. Nemyslia samozrejme len v USA. Medzi snahy zdôraznené v správe totiž patrí záväzok administratívy „globálne predchádzať praktikám konverznej terapie (CTP)“.

Správa uvádza, že Ministerstvo zahraničných vecí USA v spojení s Ministerstvom financií USA, Ministerstvom zdravotníctva a sociálnych služieb USA a USAID sa podelili o „súčasné vedecky podložené poznatky s odborníkmi v oblasti medicíny a verejnými činiteľmi o škodlivosti CTP“.

S podobnou bohorovnou aroganciou a s používaním magických pokrokových formuliek „vedecký“ a „odborníci“ máme však už za 20. storočie a počas éry jeho rozmaznaného dieťaťa – 21. storočia, dostatočné skúsenosti. Nie je to tak dávno, čo pokrokoví vedci Freud a Jung homosexualitu liečili, iní pokrokoví vedci zase spievali chválu na eutanáziu a ďalší nás presviedčali, že niektoré černošské kmene z Afriky nie sú súčasťou ľudskej rasy a zatvárali ich do klietok v newyorskom ZOO.

Napočúvali sme sa dosť o človeku pochádzajúcom z opice, ale málo o opiciach pochádzajúcich z človeka. Fajčenie bolo podľa úctyhodných vedcov raz škodlivé, inokedy zdraviu prospešné. Vajcia, tuk a maslo nás raz podľa vedcov zabíjali, inokedy zase dodávali potrebné živiny. Aj tá atómová bomba stvorená vedcami sa stala poslom mieru, keď bolo treba a potom zase zlým nástrojom totalitných bubulákov. Vakcínky nás ešte pred tromi rokmi oslobodzovali a dávali nám nádej, aby podľa najnovších skúmaní spôsobovali smrť a trvalé následky. Skrátka, veda je veda…

No ale na druhej strane môžeme byť šťastní a pokojní, lebo vždy, keď v tomto ideovo-politickom zmätku tápeme, príde náš skúsený Veľký brat až spoza veľkej mláky, aby nás náležito informoval o tom, čo je dnes pokrokové a vedecké. Vďaka mu za to, aj za jeho pot a znoj.

BM

Zdroj: Catholic News Agency, titulný ilustračný obrázok, zdroj – picryl.com

PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 €
10 €
20 €
50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

The post Chátrajúci svetový a liberálny policajt – USA, vydali ďalší demarš o útlaku LGBT vo svete. Milióny na propagandu a tresty pre neposlušných… first appeared on .

Podporte nás

OZ Televízia Veci Verejné

IBAN: SK76 7500 0000 0040 3272 1492